Bruidsmake-up

We werken reeds jaren samen met het Bruidsmagazine For Lovers en hebben jarenlange ervaring in het creƫren van originele en natuurlijke bruidsmake-up en -kapsels bij zowel bekende als minder bekende Vlamingen.

Op de mooiste dag van uw leven, kan u steeds een beroep doen op onze service. Een kort berichtje volstaat om een afspraak te maken voor een proefmake-up/-kapsel.

Sinds enkele jaren hebben we extra aandacht voor bruiden 40+. Deze dames hebben een andere aanpak nodig.

Hierbij bespreken we welke kleuren u best flatteren en kijken we of u geen allergische reacties vertoont. We passen uw make-up en kapsel aan uw persoonlijkheid aan. Dit kan bij u thuis gebeuren of in onze daarvoor voorziene ruimte.

Ook op uw trouwdag zijn we uw vertrouwenspersoon en zorgen we ervoor dat u De Ster van De Dag wordt. We staan tot de laatste minuut paraat en zorgen dat u tot in de kleinste details in orde bent vooraleer u naar uw geliefde stapt.

We hebben ook aan de suite gedacht: 10 professionelen uit alle hoeken van het land kunnen me assisteren bij het klaar stomen van de suite. Onder mijn al-ziend oog worden kapsels en make-ups aangebracht in een minimum van tijd.

Bruidsmake-up